Muziekstudio South Park

Muziek-studio

  • Dag: Zaterdag, Zondag, Woensdag
  • Tijd: Zaterdag op afspraak of workshopagenda
  • Zondag op afspraak of workshopagenda
  • Woensdag 13:00 – 17.00 uur vrije inloop
  • Start: Gehele jaar (met uitzondering van de vakanties)
  • Info: 06 - 520 510 50 Ecevit (Edjo) Yavuz jongerenwerker Stimenz voorheen Wisselwerk

In het jongerencentrum Twilight van Buurthuis Maasstraat is muziekstudio South Park gevestigd. Studio South Park voorziet in de behoefte om jong talent een plek te bieden waar zij hun opnames kunnen maken, ondersteuning kunnen krijgen in het maken van muziek en in contact kunnen komen met andere creatieve jongeren.

De studio is voorzien van professionele apparatuur en biedt daardoor jongeren de kans om van hun ambitie realiteit te maken. Ervaren vrijwilligers beheren de studio en dragen kennis over, zodat veel van elkaar geleerd kan worden. Samenwerking staat voorop. Vooral rappers, zangtalenten en digitale producers kunnen zich op deze manier verder ontwikkelen in Zuid.

In Twilight liggen formulieren klaar om je op te geven voor workshops. De Workshops verschillen van Rappen, DJ en Producen. Op de woensdagen is er een producer aanwezig van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bij hem kan je vrij binnenlopen en een afspraak inplannen. Dan zal hij je proberen verder te begeleiden.

Studio South Park is tot stand gekomen met medewerking van Gemeente Apeldoorn, Oranje Fonds, Woningbouwverenigingen De Goede Woning en Ons Huis, Stichting Wisselwerk en uiteraard Stichting Buurthuis Maasstraat.

Wil je gebruik maken van de studio en of workshops, kom dan langs bij jongerencentrum Twilight voor een gesprek.

Voor meer informatie kun je bovenstaand telefoonnummer bellen.