Twilight tiener- en jongerencentrum

20130530_105646

 • Dag: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag.
 •           Tienercentrum:
 • Tijd: Woensdag 13.00 -17.00 uur
 •           Vrijdag 14.00 -17.00 uur
 •           Jongerencentrum:
 • Tijd: Dinsdag 19.00 - 22.30 uur (straatgroepenavond)
 •          Donderdag 19.00 - 21.30 uur
 •          Vrijdag 19.30 - 23.00 uur
 • Start: Gehele jaar (met uitzondering van de vakanties)
 • Kosten : Gratis
 • Info: 06-520 510 50 Ecevit (Edjo) Yavuz jongerenwerker Stimenz voorheen Wisselwerk

 

Tienercentrum Twilight is een tienersoosactiviteit voor tieners van 11 tot en met 14 jaar.

In het tienercentrum kunnen tieners elkaar veilig ontmoeten en gebruik maken van bijvoorbeeld playstation, tafelvoetbal, computers, enzovoort. Daarnaast zijn er regelmatig activiteiten buiten te doen. Zoals voetballen op het Edward Sturing Court, zwemmen bij Malkander enzovoort. Ook worden er door vrijwilligers het gehele jaar door activiteiten georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Deze activiteiten verschillen zich van een playstation toernooi t/m een BBQ of een filmmiddag. De vrijwilligers zijn voornamelijk jong volwassenen en proberen het voor de jeugd zo aangenaam mogelijk te maken in het tienercentrum.

Tieners met leuke ideeën worden altijd gewaardeerd. En meestal uit zich dat dan in leuke activiteiten.

Jongerencentrum Twilight is een jongerensoosactiviteit voor jongeren van 14 tot en met 21 jaar.

In het jongerencentrum kunnen jongeren elkaar veilig ontmoeten en ook deze groep kan gebruik maken van de aanwezige sport en spel materialen. Ook worden er door vrijwilligers het gehele jaar door activiteiten georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Deze activiteiten verschillen zich van een playstation toernooi t/m een BBQ of een filmavond. De vrijwilligers die deze avonden begeleiden staan direct in contact met de doelgroep, en weet daarom vaak waar de behoefte ligt om te ondernemen. Wil jij ook iets ondernemen of doen in het jongerencentrum, kom dan gerust binnen en maak contact met de vrijwilligers.

Wat gebeurt er verder in Twilight?

De kracht van Twilight is dat tieners en jongeren zelf met ideeën komen. Zijn het ideeën die mogelijk zijn, dan worden de tieners en jongeren ondersteund door vrijwilligers om het in uitvoering te brengen. De vrijwilligers worden daarnaast weer ondersteund door jongerenwerkers van stichting Wisselwerk. Ook wordt er regelmatig film gekeken op een groot scherm en gebruik gemaakt van de aanwezige spellen en sportmaterialen. Ook worden er regelmatig informatieavonden over onderwerpen gehouden die de jeugd bezig houdt.

Ook wordt er vanuit Twilight aan de door de gemeente Apeldoorn breed georganiseerde sporttoernooien deelgenomen. De afgelopen vier jaar is de jeugd uit zuid kampioen van het straatvoetbal. Een prestatie die gekoppeld is aan de talenten die gebruik maken van zowel Twilight, als het Edward Sturing Court. Daarnaast zijn de vrijwilligers ook actief op het Zuiderparkfestival als vrijwilliger. Denk jij dat je ook een goede vrijwilliger kan zijn, en wat kan beteken voor de maatschappij, kom dan binnen voor een gesprek. Want voor leuke activiteiten heb je buiten de deelnemers om, ook stabiele vrijwilligers nodig.

Dus ben jij iemand die ideeën heeft en of gewoon een keer wil komen kijken, je bent dan van harte welkom!

Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen bij ons, kom dan gerust langs en vergeet vooral je vriendinnen niet mee te nemen!!!!!

 Voor meer informatie kun je altijd bellen met bovenstaand telefoonnummer.